SEGRE

El servei d'autobusos de Lleida es modifica a partir de dimecres amb nous horaris i freqüències

L’objectiu és adaptar-se al baix ús del transport públic durant l’estat d’alarma, amb un descens de viatgers del 95% les darreres setmanes

Una dona puja a un autobús per la porta posterior, ahir.

Una dona puja a un autobús per la porta posterior, ahir.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei d’autobusos de Lleida es modificarà a partir d’aquest dimecres amb nous horaris i freqüències de pas amb l’objectiu d’adaptar-se a la reducció d’usuaris del servei durant l’estat d’alarma pel Covid-19. Els usuaris de bus s’han reduït, aproximadament, un 95% en les darreres setmanes.

L’ autobús urbà és gratuït per a les persones i professionals que formen part del col·lectiu de serveis essencials establerts en el marc de l’ Estat d’Alarma.

Amb la nova modificació del transport públic, la línia Interior (L1) tindrà horari de festiu tots els feiners i dissabtes i no hi haurà servei els dies festius. El servei de la línia Ronda-Hospitals (L2) i Costa Magraners/Secà (L7) farà horari de dissabte els dies feiners, i horari de festius els dissabtes i festius.

El servei que ofereix Pardinyes-Mariola (L4) i Mercat Bordeta–Arnau de Vilanova (L6) serà horari de dissabte en dies feiners, horari de festiu els dissabtes i sense servei els dies festius.

La línia Dra. Castells-Arnau (L5) només circularà en horari de festiu els dies feiners, i incorporarà una extensió a Laureà Figuerola per donar servei a aquesta parada i a la de Cantàbria.

L’autobús Polígons (L9) manté el seu horari els dies feiners per facilitar el transport als treballadors que s’hi hagin de desplaçar per motius laborals. No circularà ni dissabtes ni dies festius.

L’autobús que circula fins a Llívia (L10) funcionarà en horari de dissabte els dies feiners i no tindrà servei la resta de dies de la setmana. Aquest servei, durant aquests dies es realitzarà per mitjà de vehicles de taxi, des de Llívia fins a l'estació de RENFE. En lloc d’un vehicle d’autobús, en l’horari corresponent, hi haurà un taxi per desplaçar els viatgers.

Les línies Exterior-Hospitals (L3), Av. Alcalde Porqueres-Ricard Viñes (L8), Centre Històric (L11) i Ronda (L20) es queden temporalment sense circulació. A més, el proper dissabte, 11 d’abril, tot el servei funcionarà com a festiu.

Les oficines d’atenció d’autobusos a l’Avinguda de Madrid i Plaça Sant Joan continuen tancades. Es manté, però, l’atenció telefònica i on-line.

tracking