SEGRE

ESNOTICIA

Les xifres de morts i positius a Lleida, inferiors a fa una setmana

Salut insisteix que és massa aviat per dir que hi ha una tendència a la baixa

Ambulàncies a l'entrada d'urgències de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Lleida suma 5 morts i 58 positius en coronavirus en un sol diaMaite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salut va confirmar ahir la mort de dos persones més per coronavirus a la demarcació de Lleida, la qual cosa eleva a 82 la xifra de finats, mentre que es van confirmar 35 nous positius i el total ja és de 1.098 contagiats. Encara que les xifres dels que han perdut la vida i dels nous infectats es mantenen per sota respecte a fa una setmana, Salut insisteix que és aviat per concloure que la corba ha començat a baixar. I és que el nombre d’hospitalitzats ahir era de 277 i la xifra rècord fins ara ha estat de 281.

Del total d’ingressats, cinquanta es troben a l’UCI, quaranta a la de l’hospital Arnau de Vilanova i 10 a la del Santa Maria, i la resta es troba en planta als diferents centres sanitaris de la província. A més, està previst traslladar pacients de centres sociosanitaris al Centre Plançó de la Bordeta.

D’altra banda, la bona notícia és que sis persones van rebre ahir l’alta hospitalària i els curats ja són 227. Així mateix, van arribar 2.500 tests ràpids a l’hospital l’Arnau i cinc-cents més a l’hospital de Tremp, però des de Salut van informar que encara “no està definit el seu ús, ja que tenen una sensibilitat molt baixa i en cas de donar un resultat negatiu no és cent per cent segur.”

Per la seua banda, l’habilitació de l’Onze de Setembre com a hospital de campanya continua sent probable.

tracking