SEGRE

SUCCESSOS ESTAT D?ALARMA

Multades 116 persones el cap de setmana per saltar-se el confinament

La Urbana farà més controls de trànsit

Control de trànsit de la Guàrdia Urbana divendres passat a la plaça Europa.

Control de trànsit de la Guàrdia Urbana divendres passat a la plaça Europa.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va denunciar el cap de setmana passat un total de 116 persones per haver-se saltat el confinament a Lleida. Concretament, va aixecar 51 actes divendres, 28 dissabte i 37 diumenge. Una d’aquestes sancions va ser per a una persona que es desplaçava a una segona residència. Concretament, com va informar aquest diari diumenge, van interceptar un conductor que volia anar a una segona residència i anava amb diversos ocupants. Entre els denunciats, hi ha dos persones que estaven celebrant una festa en un domicili que no era el seu. Va succeir en un habitatge del carrer Bisbe Messeguer. També van ser denunciades persones que van trobar a la via pública consumint substàncies estupefaents.

D’altra banda, la Urbana, en coordinació amb els Mossos, realitzarà controls de trànsit per evitar desplaçaments per Setmana Santa que incompleixen l’ordre de confinament. L’operatiu seguirà la línia del que ja es va aplicar el cap de setmana passat, coincidint amb el que hauria estat l’operació sortida de les vacances.

La Policia Local farà revisions en busos urbans al detectar persones que l’utilitzen per evadir-se

La Policia Local ha fixat uns quinze punts de control a la xarxa viària de la ciutat, com la plaça Europa, per impedir trajectes cap a zones d’esbarjo i segones residències, prohibits en la situació d’emergència sanitària pel Covid-19. Els controls s’intensificaran en els propers dies festius.

Així mateix, també s’efectuaran controls als autobusos urbans després que s’hagi detectat persones que els utilitzen per evadir-se, acció que l’estat d’alarma i el confinament ordenat no permeten. La setmana passada van ser denunciats tres ciutadans per aquesta raó.

tracking