SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Evacuen dos dones intoxicades en l'incendi d'un pis a Llívia

Es va calar foc a una paella i el fum es va expandir per tot l’habitatge

Moment en què els bombers van treure la dona de l’habitatge (e) i de l’ampli dispositiu desplegat (d).

Moment en què els bombers van treure la dona de l’habitatge (e) i de l’ampli dispositiu desplegat (d).ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos dones van ser evacuades ahir al migdia a l’hospital Arnau de Vilanova al resultar intoxicades per inhalació de fum per l’un incendi que es va produir en un pis de Llívia. El foc es va declarar a les 13.24 hores en un domicili del carrer Pascual Madoz. Fins al lloc es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’incendi es va produir al cremar-se una paella i, encara que no es va propagar a la cuina, el fum va afectar la resta de l’habitatge, cosa que va provocar que dos dones resultessin intoxicades.

Els bombers en van rescatar una amb una caputxa que s’utilitza quan es produeixen aquest tipus de situacions. Les dos afectades va ser ateses in situ i, posteriorment, evacuada a l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic menys greu, segons van informar des de Bombers. Durant el dispositiu, el carrer va estar tallat al trànsit i molts dels veïns de l’immoble van sortir als balcons. Els efectius també van ventilar l’immoble afectat pel fum i van donar el servei per finalitzat passades les 14.00 hores.

Les sortides de Bombers per incendis urbans han caigut a la meitat durant l’estat d’alarma

Les intervencions dels Bombers s’han reduït més del 50 per cent durant l’estat d’alarma, en comparació amb el mateix període de l’any passat, com va explicar a aquest diari el cap de la Regió d’Emergències a Lleida, Jordi Solà. Els focs de vegetació han descendit un 80%, els accidents de trànsit un 70 per cent i els focs urbans, entre els quals el d’habitatges, han disminuït fins la meitat.

D’altra banda, els Bombers també van treballar ahir al matí en l’extinció del foc d’un vehicle abandonat a l’estació de servei de l’autopista AP-2 al seu pas per Puigverd de Lleida. Van rebre l’avís a les 9.19 hores i fins al lloc van acudir tres dotacions.

Moment en què els bombers van treure la dona de l’habitatge (e) i de l’ampli dispositiu desplegat (d).

Moment en què els bombers van treure la dona de l’habitatge (e) i de l’ampli dispositiu desplegat (d).ITMAR FABREGAT

tracking