SEGRE

ESNOTICIA

La xifra d'ingressats en hospitals i UCI a Lleida, la més baixa en dos setmanes

Ahir hi va haver tres morts més en centres hospitalaris i el total supera els 100

Personal de la Unitat Sociosanitària del Santa Maria.

Personal de la Unitat Sociosanitària del Santa Maria.HOSPITAL SANTA MARIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La corba de la pandèmia de coronavirus a Lleida sembla cada vegada més haver iniciat una tendència a la baixa. Malgrat que ahir van morir tres persones més a la regió sanitària de Lleida i s’eleva el total de morts a la província a 101, el nombre d’ingressats als hospitals i els que es troben a l’UCI va registrar el seu mínim en dos setmanes.

En concret, fins a primera hora de la tarda d’ahir hi havia 43 persones en cures intensives, fet que representa la xifra més baixa des del dia 28 de març, quan eren 40, mentre que els hospitalitzats han descendit fins als 197, el menor número de des del dia 25 de març, quan n’hi havia 174. Un total de 403 lleidatans que han estat ingressats han rebut l’alta, després que ahir fossin disset més.

Els hospitals de Lleida han registrat 101 defuncions, mentre que les altes acumulades ja són 403

Respecte als nous casos confirmats, Salut va informar de 16 més al pla i dos a l’Alt Pirineu i Aran. Precisament, un positiu a Aran, que està en aïllament domiciliari, va elevar a 85 els contagis a la Val. També s’han detectat tres nous positius a Mollerussa, on el total és de 28. A la província ja hi ha 1.328 contagiats confirmats.

Gairebé la meitat dels 197 pacients que ahir estaven ingressats en hospitals, 95, es trobaven a l’Arnau de Vilanova, 37 dels quals són a l’UCI; 34 a l’hospital Santa Maria (sis són a l’UCI); i 34 més estan a les clíniques Perpetu Socors i Vithas Lleida.

Al Pirineu hi ha cinc persones hospitalitzades a l’Espitau Val d’Aran, disset a l’hospital de Tremp, sis a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell i sis més a l’Hospital de la Cerdanya. Aquestes 34 persones es troben totes estables a planta.

Personal de la Unitat Sociosanitària del Santa Maria.

Personal de la Unitat Sociosanitària del Santa Maria.HOSPITAL SANTA MARIA

tracking