SEGRE

La Paeria prepara tecnològicament el pavelló Onze de Setembre per si es necessita en la crisi sanitària

El pavelló Onze de Setembre ja compta amb llits per si Salut necessita utilitzar-lo com a hospital de campanya.

El pavelló Onze de Setembre ja compta amb llits per si Salut necessita utilitzar-lo com a hospital de campanya.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Lleida, en col·laboració amb el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, està treballant en l’habilitació del pavelló Onze de Setembre per poder acollir pacients de Covid-19, en el cas que sigui necessari més espai per acollir malalts, a banda dels actuals equipaments sanitaris.

Segons explica el consistori en un comunicat, fa dies que des dels Serveis de Tecnologia municipals de l’ajuntament de Lleida i el departament d’Esports s’estan preveient les condicions tècniques i d’infraestructures de telecomunicacions perquè l’equipament esportiu municipal pugui ser utilitzat com equipament sanitari d’urgència. El departament de Salut de la demarcació de Lleida amb col·laboració amb els tècnics de l’Ajuntament deixarà el pavelló en fase de preactivació per a poder-lo posar en funcionament, si l’evolució de la pandèmia així ho aconsella, de manera immediata.

La Paeria ha arribat a un acord amb l’empresa Cisco, que facilitarà la infraestrucutra d'accés a Internet. Cisco també aporta gratuïtament la seva plataforma de vídeo-conferència i col·laboració Cisco Webexm que facilita reunions virtuals de manera senzilla i segura per a que els pacients puguin comunicar-se amb els seus familiars.

tracking