SEGRE

ESNOTICIA

Alguns locals obren i d'altres es preparen per fer-ho demà

La perruqueria EKT ultimant ahir la reobertura.

La perruqueria EKT ultimant ahir la reobertura.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alguns comerços van reprendre ahir la seua activitat, mentre que d’altres es preparen ja per fer-ho a partir de demà. Però l’obertura de portes d’aquests negocis es farà amb noves normes, que van ser anunciades ahir mateix. El president del Govern central, Pedro Sánchez, va explicar que els comerços podran atendre un únic client per cada treballador, a fi de garantir la seguretat davant de possibles contagis de coronavirus. Alguns dels comerços que han d’acatar aquestes mesures seran les llibreries, les ferreteries, els tallers, les perruqueries o els locals d’arranjament de roba.

D’aquesta manera, la pastisseria El Pati, a la plaça del mateix nom de Tàrrega, va obrir ahir el públic per primera vegada des de l’inici de l’estat d’alarma. Els seus responsables van indicar que “tenien moltes ganes” de reprendre l’activitat. S’ha de recordar que altres establiments han estat oberts aquest temps, atès que l’alimentació es va considerar un sector essencial.

Les botigues només podran atendre un client per cada treballador per garantir la seguretat

Entre els negocis que obriran de nou les portes demà dilluns es troben les perruqueries, que ho faran aplicant totes les mesures de prevenció i llista d’espera. A Tàrrega, el centre EKT ultimava aquests dies els preparatius. La Montse, la propietària del negoci, va reconèixer que “falta un protocol oficial” i va apuntar que “fa uns dies vam començar a preparar-nos adquirint tovalloles i bates d’un sol ús, així com guants, màscares i gel higienitzant i desinfectant. També vam comprar més estris, ja que hem preparat equips individuals amb totes les eines necessàries (excepte tisores). Cada vegada que entri un client n’utilitzarem un de nou per evitar contactes, i a l’acabar la jornada esterilitzarem tots els equips alhora per estalviar temps”, va explicar.

La perruqueria EKT ultimant ahir la reobertura.

La perruqueria EKT ultimant ahir la reobertura.SEGRE TÀRREGA

tracking