SEGRE

Denunciat a Lleida per permetre que els nens utilitzessin uns gronxadors

Detingut un altre veí per agredir urbans al Centre Històric

Imatge del quarter de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Imatge del quarter de la Guàrdia Urbana de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va imposar un total de 77 multes a persones que s’havien saltat el confinament durant el pont. Diumenge va ser el dia que més actes es van aixecar, un total de 27, mentre que dijous passat es va sancionar 22 persones; 17, divendres, i 11 més, dissabte. Una d’elles va ser a un home que diumenge va permetre que els nens que anaven a càrrec seu utilitzessin els gronxadors de la plaça Màrius Carretero malgrat que el seu ús està prohibit per evitar contagis durant la crisi sanitària pel coronavirus. Així mateix, la Urbana va detenir dijous passat un altre home a la plaça del Dipòsit per agredir suposadament els agents. L’agressió es va produir quan els urbans informaven aquest individu que no podia estar al carrer. Els agents van resultar ferits i l’home va ser detingut per un delicte d’atemptat a l’autoritat.

D’altra banda, durant el cap de setmana també van augmentar les sancions per molèsties veïnals, sobretot per soroll. En total, la Urbana va sancionar vuit persones per causar molèsties als veïns amb la música molt forta o fent soroll. En tres casos, els agents van ser alertats per la celebració de festes en pisos als carrers València, Pallars i Ramón y Cajal, per la qual cosa van ser sancionades un total de 10 persones per trobar-se en immobles on no viuen i incomplir així les mesures de confinament establertes al decret de l’estat d’alarma.

Així mateix, quatre persones van ser sancionades al ser sorpreses per la Policia Local consumint begudes alcohòliques en plena via pública. Una d’elles es trobava en una zona infantil. També van ser multades per saltar-se el confinament.

tracking