SEGRE

ESNOTICIA

Mampares a les oficines d'atenció al públic de la Paeria quan reobrin

A l’OMAC ja han instal·lat les mampares de protecció.

A l’OMAC ja han instal·lat les mampares de protecció.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana i la de Gestió i Atenció Tributària es preparen per a la reobertura durant aquest mes, quan el Govern central decreti la tornada a l’activitat presencial a les administracions públiques. No obstant, aleshores els ciutadans només podran anar-hi amb cita prèvia, sempre que no sigui possible formalitzar la gestió per via telemàtica, i a les oficines hi haurà cartells de limitació d’aforament i mampares de protecció a les zones d’atenció.

També s’han separat les taules dos metres i es garantirà la distància mínima entre els usuaris i els agents d’atenció mitjançant la senyalització de cadires, línies, cintes i altres elements.

Així mateix, els usuaris disposaran de gel hidroalcohòlic a l’entrada i l’ús de mascaretes serà obligatori tant per a usuaris com per a treballadors, que també hauran de portar guants. L’horari d’atenció serà des de les 9.00 fins a les 14.00 hores i els usuaris hauran d’esperar a l’entrada de l’edifici fins que no es verifiqui la seua identitat i si tenen cita prèvia. També s’identificarà els acompanyants.

Les persones que necessitin contactar amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana poden trucar al telèfon 973 678 060 o enviar un correu electrònic a gestions-omac@paeria.cat.

El telèfon de contacte de l’Oficina de Gestió i Atenció Tributària és el 973 700 420 i la direcció de correu electrònic, ofgestio@paeria.cat. La cita prèvia es podrà sol·licitar per les dos vies una vegada que s’hagin reobert les instal·lacions.

La regidora de Participació i Lluita contra la Corrupció, Elena Ferre, va afirmar que durant el confinament aquestes oficines han estat “un exemple de teletreball i atenció telemàtica. Va destacar que l’Omac va resoldre un total de 129 consultes l’última setmana per correu electrònic i en va atendre 829 per telèfon.

Els ciutadans poden fer ús d’una sol·licitud genèrica i consultar sobre taxes i impostos a l’Oficina Virtual Tributària, que des del dia 16 de març ha rebut 11.925 entrades. Actualment, l’OMAC té més de sis-centes visites presencials pendents de reprogramar, a banda de continuar facilitant tota la tramitació electrònica.

tracking