SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Assalta amb un ganivet un home a Lleida

L’agressor va tirar l’arma blanca al riu Segre i la Guàrdia Urbana el va detenir al pont Vell || Ampli dispositiu policial

Diverses patrulles de la Urbana, també de la unitat ciclista, ahir al pont Vell per aquest succés.

Diverses patrulles de la Urbana, també de la unitat ciclista, ahir al pont Vell per aquest succés.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va arrestar ahir a la tarda un home que en va amenaçar un altre amb un ganivet per robar-li el mòbil mentre passejava pel carrer Jaume II, al barri de Cappont. Els fets van tenir lloc cap a les 18.30 hores, quan una persona va alertar d’una agressió amb la implicació de dos persones a l’altura del número 5 de Jaume II, just al davant dels Camps Elisis. Segons fonts policials, l’agressor, que va intentar ferir la víctima, que va resultar il·lesa, va fugir corrent i es va desfer de l’arma blanca llançant-la al riu Segre. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i també dels Mossos d’Esquadra.

Els agents van aconseguir interceptar l’agressor, que va ser identificat i arrestat pels delictes d’amenaces i robatori amb violència i intimidació. La víctima va ser atesa al lloc però no presentava lesions, segons les mateixes fonts.

Els fets els van presenciar diversos ciutadans que es trobaven en aquell moment al lloc així com veïns des dels seus balcons, alertats per les sirenes de les patrulles, que van interrompre la circulació al pont Vell, amb poc trànsit en aquell moment, fins que van aconseguir controlar i detenir l’assaltant.

tracking