SEGRE

EMERGÈNCIES ACCIDENT LABORAL

Hospitalitzat al caure d'una bastida a Prat de la Riba

Un operari que treballava en la demolició d’un edifici || Va caure d’una altura de tres metres i es va fer ferides a una cama

Els serveis d’emergències, ahir davant de l’edifici on va tenir lloc l’accident a Prat de la Riba.

Els serveis d’emergències, ahir davant de l’edifici on va tenir lloc l’accident a Prat de la Riba.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un operari va resultar ahir ferit al tenir un accident laboral en una caiguda des d’una bastida al carrer Prat de la Riba. Els fets van tenir lloc a les 12.45 hores, quan es va alertar els serveis d’emergències d’un accident laboral a l’altura del número 89 en la demolició d’un edifici a la confluència amb Príncep de Viana, uns treballs de demolició que s’havien recuperat fa una setmana després de suspendre’ls per la crisi sanitària.

Segons van informar els Mossos d’Esquadra, l’operari va resultar ferit a la cama, possiblement amb una fractura, al caure d’una bastida que estava a una altura de tres metres del terra.

Després d’una primera assistència al lloc de l’accident, va ser evacuat en una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Fins al lloc també hi van anar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana, que van regular el trànsit durant l’assistència a l’operari ferit.

Aquest edifici, que estava abandonat, és el penúltim que falta per alinear per complet el carrer Príncep de Viana i s’havia convertit en un focus de plagues i brutícia. La demolició es va reprendre a finals del mes d’abril.

tracking