SEGRE

La Paeria de Lleida avança la campanya antimosquits

A peu, amb patinet o amb bicicleta, així van sortir ahir els nens menors de 14, acompanyats d’un adult, a la canalització del riu Segre a Cappont.

A peu, amb patinet o amb bicicleta, així van sortir ahir els nens menors de 14, acompanyats d’un adult, a la canalització del riu Segre a Cappont.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria va informar ahir que ha avançat els treballs per eliminar les larves de mosquits i mosca negra a causa de les altes temperatures i abundants pluges de les últimes setmanes, la qual cosa ha provocat un augment considerable d’aquests insectes. Els treballs els farà la brigada municipal juntament amb una empresa especialitzada, que aplicarà un producte biològic no insecticida per eliminar les larves. Així mateix, va recalcar que per llei no pot fer fumigacions massives. D’altra banda, va indicar que l’augment del cabal del riu Segre ha impedit a la Generalitat portar a terme tractaments contra la mosca negra, encara que va recalcar que l’augment de cabal provoca que arrossegui les larves riu avall. També recomana a la ciutadania col·locar mosquiteres a les llars i portar repel·lent i màniga llarga a l’alba i al crepuscle.

tracking