SEGRE

La Urbana imposa 87 multes en 4 dies, inclosos dos bars oberts

Imatge de la comissaria de la Guàrdia Urbana

Imatge de la comissaria de la Guàrdia UrbanaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va imposar entre divendres i dilluns un total de 87 sancions per incomplir les mesures decretades en l’estat d’alarma, dos de les quals a responsables de sengles bars que estaven oberts al públic malgrat la prohibició per les mesures de confinament. Un d’aquests establiments tenia taules i cadires al carrer i a l’altre hi havia dos clients a l’interior del local. El dia amb més actes va ser dissabte, amb un total de 38 propostes de sanció per incomplir el confinament.

Així mateix, durant el cap de setmana, es van imposar noves multes a particulars per molèsties veïnals. Dissabte a la matinada, la Urbana va intervenir en una festa celebrada en un habitatge del passeig de Ronda arran de les queixes pel soroll. Els agents van sancionar el responsable i cinc persones que eren a l’habitatge per saltar-se el confinament. En la mateixa línia, diumenge a la matinada, la Urbana va fer una altra actuació en una festa en un pis del carrer Alcalde de Costa, on també van denunciar una persones per ser al pis malgrat no viure-hi.

D’altra banda, quatre joves van ser sancionats per estar en dos vehicles al Secà de Sant Pere molestant els veïns amb la música. Un d’ells va ser multat per possessió de marihuana. Ahir de matinada va ser interceptat un jove amb cinc embolcalls de marihuana al carrer Sant Martí.

tracking