SEGRE

L'ajuntament de Lleida vianalitza diversos carrers de la ciutat

El vehicles no podran circular en tres vies de forma definitiva i en altres set durant el cap de setmana

Vista àeria del centre urbà de la ciutat de Lleida.

Vista àeria del centre urbà de la ciutat de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Mobilitat, Vialitat i Trànsit, ha posat en marxa aquesta tarda les primeres mesures del pla per a poder vianalitzar el màxim nombre de carrers possibles, amb la voluntat de donar prioritat al vianant, impedint la circulació de vehicles.

Els tres primers carres que es veuen afectats per aquesta mesura de forma definitiva són Isabel II, Ballester i Canonge González. A aquests, s’afegiran altres set més durant el cap de setmana, els quals romandran tallats de forma provisional el dissabte i diumenge, des de les 10 del matí fins a les 9 del vespre. Aquests darrers vials (Joana Raspall, Francesc Macià, avinguda de Madrid, avinguda del Segre, fins a la bàscula municipal; Jaume II, del pont de l’Estudi General al passeig de Ronda; Doctor Fleming, des de Magí Morera al passeig de Ronda, i Enginyer Santi Companys, des del carrer Aubarés fins a Sant Paulí de Nola) es reobriran al trànsit el diumenge a les 21 hores.

Des de la Regidoria de Mobilitat, Vialitat i Trànsit s’estudien afegir nous carrers de forma provisional o definitiva, amb la voluntat de poder ampliar aquesta experiència, aprofitant el fet que la desescalada de la crisi sanitària reduirà la circulació de vehicles pels carrers de la ciutat.

Per una altra part, també s’han desactivat els polsadors dels semàfors, perquè els vianants no els hagin de prémer, quan vulguin travessar el carrer, la qual cosa reduirà la possibilitat de contagi. Aquesta acció s’ha realitzat en els semàfors dels carrers Rovira Roure-Onze de Setembre, Rovira Roure-avinguda de Pinyana, Montcada-avinguda de Pinyana; Copa d’Or-Ll-11, Miquel Batllori-Josep Irla, Cos i Gayon (1r polsador), Pont de Viana-Príncep de Viana, Pont de Viana-Grenyana, Victoriano Muñoz-Camí de Picos, Victoriano Muñoz-Ll-11, Sant Francesc, Pont de Pardinyes-Grenyana, Cementiri, avinguda de Madrid-Tofol, Rovira Roure-Agrònoms i Església de Montserrat.

tracking