SEGRE

La Generalitat cedeix a la Paeria de Lleida l'ús del solar de Magisteri durant tres anys

L’ajuntament el destinarà a l’aplec de materials i casetes d’obres de renovació de la xarxa d’aigua i a l’aparcament públic de vehicles

El solar de Magisteri acull actualment materials i maquinària de les obres del carrer Sant Martí.

El solar de Magisteri acull actualment materials i maquinària de les obres del carrer Sant Martí.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Lleida ha acceptat la cessió gratuïta per part de la Generalitat de Catalunya de l’ús del solar situat al carrer Sant Martí 66, on estava situada l’antiga Escola de Magisteri. Segons ha explicat el consistori, aquest espai es destinarà a l’estacionament públic de vehicles i a l’aplec de materials, vehicles i casetes de serveis d’obres de la renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram dels carrers Sant Martí i Jaume I previstes per aquest 2020, com ja es va fer durant la primera fase de les obres l’any passat amb una autorització provisional.

"La Generalitat ens va autoritzar provisionalment l’ús del solar de Magisteri com a aparcament, i ara formalitzem la cessió per tal de tenir-ho tot en regla", ha explicat el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius.

La finca compta amb una superfície de 5.225 metres quadrats i la Paeria assumirà totes les despeses derivades de la seva utilització. L'acceptació de la cessió es tramitarà a la pròxima Comissió Informativa de Polítiques de la Gestió Urbanística i Mobilitat, perquè pugui ser aprovada en el ple municipal d'aquest mes.

tracking