SEGRE

SUCCESSOS BARALLA

Batalla campal a Lleida amb dos persones ferides

Unes 20 persones de dos grups van participar ahir en una baralla a la plaça dels Pagesos || Els implicats no van posar denúncies

Un dels ferits va anar pel seu propi peu a l’hospital Arnau.

Un dels ferits va anar pel seu propi peu a l’hospital Arnau.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana obrirà diligències judicials per una batalla campal amb unes vint persones implicades que es va produir ahir a la tarda a la plaça dels Pagesos de Lleida. Dos persones van resultar ferides. Una d’elles va acudir pel seu propi peu a l’hospital Arnau de Vilanova mentre que un altre ferit va ser evacuat al CAP de Prat de la Riba per ser atès per una bretxa al cap, segons va informar la Guàrdia Urbana.

La baralla es va produir cap a les 20.00 hores, quan dos persones es van embolicar en una discussió per un tema econòmic. L’aldarull va anar pujant de to fins que es va produir la baralla, en la qual van participar membres d’una família d’ètnia gitana i joves d’origen magrebí. Pel que sembla, van fer servir botelles i eines. Dos persones, una de cada grup, van resultar ferides. Quan van arribar les patrulles, només quedaven membres del grup de joves. Paral·lelament, la Urbana va acudir a l’Arnau de Vilanova, on era atès l’altre ferit, que va ser identificat. Tanmateix, cap de les dos parts tenia previst interposar denúncia. La Urbana, malgrat que no va detenir cap persona, enviarà al jutjat les diligències per la baralla tumultuària. La setmana passada també hi va haver una batalla campal a Mollerussa entre dos famílies. La baralla es va saldar amb cinc ferits. Tampoc hi va haver denúncies ni detencions.

tracking