SEGRE

ESNOTICIA

El Pirineu de Lleida no registra cap mort per coronavirus des de fa un mes

Segons les dades de Salut, han mort trenta persones durant la pandèmia, i des de fa dies no hi ha cap ingressat || Dos morts més al pla i disset casos positius

Persones de diferents edats passejaven ahir pels carrers de Vielha, que no aplica franges horàries.

Persones de diferents edats passejaven ahir pels carrers de Vielha, que no aplica franges horàries.LAURA RODRÍGUEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran no registra cap mort per coronavirus des del passat 18 d’abril. Una bona notícia que s’afegeix a la que tampoc no hi ha cap ingressat per Covid-19 als seus hospitals, després que divendres rebés l’alta l’últim pacient. Així, segons les dades de Salut, durant la pandèmia han mort trenta persones en aquesta regió sanitària, de les quals 21 van morir en un centre hospitalari, quatre en una residència i dos en un domicili, mentre que hi ha unes altres tres persones de qui no consta el lloc de la mort. D’aquestes 30 defuncions, un total de 23 eren positius de Sars-CoV-2, mentre que els altres set eren sospitosos d’estar encomanats segons criteris facultatius.

Durant aquests dos mesos, els hospitals d’aquesta regió han tingut 193 ingressats, dels quals 172 van rebre l’alta, mentre que el 10% va morir.

Respecte al pla, hi ha 59 ingressats, dels quals onze són a l’UCI.

Ahir a la nit, Salut va confirmar dos persones mortes en aquesta regió sanitària –amb la qual cosa les víctimes mortals a tota la província sumen 240– i es van registrar 17 nous casos positius de coronavirus. També es va donar l’alta a 70 persones.

tracking