SEGRE

Les grans superfícies de Lleida també obren

La majoria dels comerços de més de 400 metres quadrats van aixecar la persiana després de reduir la zona de venda

Un treballador del Wala aten uns clients al costat d'una zona precintada i un cartell a terra demanant distància de dos metres.

Les grans superfícies de Lleida també obrenAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les grans superfícies comercials de la capital van obrir ahir les portes després de limitar l’espai de venda a quatre- cents metres quadrats, el requisit que ha fixat l’Estat perquè els comerços dels territoris en fase 1 puguin obrir.

A més a més d’aquesta reducció de l’espai, els grans establiments també han limitat l’aforament i han fixat una distància de seguretat mínima entre clients i treballadors, així com el repartiment de gels desinfectants a tot aquell que hi entri. “Hem reduït l’espai d’exposició i pres les mesures que han portat a terme tots els altres comerços”, va manifestar el responsable de les botigues de moda i calçat esportiu Wala i Unipreus, Jordi Querol.

“Reduir la superfície ha estat una bona idea per poder reobrir abans, ja que en teníem moltes ganes i fins ara només fèiem venda online, i si algun client vol un producte que és a la zona tancada l’hi portem i ja està”, va dir Querol, que va recordar que aquesta mesura “l’ha pres la gran majoria de comerços de més de quatre-cents metres quadrats de la ciutat”.

Altres firmes

I, efectivament firmes amb grans establiments a Lleida com Media Markt, Decathlon o Zara també van aixecar ahir la persiana després de limitar els espais i fins i tot alguns han pres mesures més enllà de les que recomana l’Estat. En el cas de Media Markt, a més de limitar la superfície d’exposició ha retallat l’horari d’obertura de les 12 del migdia fins a les 20.00 hores del vespre.

L’obertura de grans superfícies comercials se suma al petit i mitjà comerç. A l’Eix Comercial han obert tots els establiments i ahir hi va haver una gran afluència de gent als seus carrers i en algunes botigues es van formar llargues cues per entrar a comprar.

tracking