SEGRE

ENTITATS VANDALISME

Una entitat saboteja una vintena de parquímetres

Al reactivar-se la zona blava de pagament

Un altre parquímetre amb cola a les ranures per pagar.

Un altre parquímetre amb cola a les ranures per pagar.ENDAVANT PONENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Membres de l’organització política Endavant Ponent van sabotejar durant la nit de dilluns a dimarts una vintena de parquímetres de la ciutat a tall de protesta després que l’ajuntament reinstaurés dilluns el pagament de la zona blava, que va ser suspès a mitjans de març a causa de l’estat d’alarma. Els parquímetres van ser ruixats amb pintura i cola a les ranures, per evitar que s’hi pogués posar diners o la targeta de pagament.

No obstant, l’empresa concessionària del servei, Eysa, va netejar a primera hora del matí la majoria d’aparells. Endavant Ponent va justificar aquesta acció recordant que la Paeria va dir que suspendria la zona blava “mentre durés l’estat d’alarma”, però que la va reinstaurar quan el territori va passar a la fase 1 de desconfinament “al·legant que ho havien fet altres ciutats i per aconseguir una rotació més gran de vehicles”.

Per a l’entitat, la reactivació del servei suposa “anteposar els beneficis empresarials per sobre de les persones” i va remarcar que hi ha fins a 15.000 lleidatans afectats pels expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTO).

També va recordar que “quan ERC estava a l’oposició va presentar una moció per remunicipalitzar el servei”, però ara que està en el govern “no tan sols no el municipalitza, sinó que incrementa un 10% les tarifes de zona blava”.

Un altre parquímetre amb cola a les ranures per pagar.

Un altre parquímetre amb cola a les ranures per pagar.ENDAVANT PONENT

tracking