SEGRE

Ustec·Stes: "Si Bargalló no vol assumir responsabilitat, que dimiteixi"

El conseller d'Educació, Josep Bargalló.

Bargalló alerta que el proper curs serà "inèdit" i que hi haurà "emergència educativa"ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sindicat Ustec·Stes ha criticat aquest dimecres que el conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló, està traslladant la responsabilitat del pla de reobertura a les direccions dels centres educatius: "Si no vol assumir responsabilitat, que dimiteixi."

En declaracions a Europa Press, el portaveu d’Ustec·Stes, Ramon Font, ha assegurat que el conseller s’està rentant les mans amb el pla de reobertura dels centres, i ha dit que el departament "està fent el mateix" que va dir la ministra Isabel Celaá fa setmanes.

S’ha queixat que una macareta no és un equip de protecció individual (EPI), i ha recomanat als centres que "no obrin perquè no estan preparats per a la prevenció de riscos laborals".

Ha criticat que es contempli la possibilitat que a Infantil el docent vagi amb màscara i l’alumne no, quan és una edat en el que és "impossible" que es pugui mantenir la disciplina de la distància social.

Així mateix, ha dit sobre l’atenció personalitzada presencial o les activitats no lectives amb grups reduïts en els centres "no es pot fer" perquè el docent o bé fa docència telemàtica o la fa presencial.

tracking