SEGRE

Polèmica a la Paeria de Lleida per la compatibilitat d'un càrrec de confiança

El Comú, soci de govern, s’absté

El llaç groc a la façana de la Paeria es va tornar a col·locar el 9 d’agost després d’haver estat despenjat per un grup espanyolista.

El llaç groc a la façana de la Paeria es va tornar a col·locar el 9 d’agost després d’haver estat despenjat per un grup espanyolista.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió d’Economia de l’ajuntament va aprovar aquest divendres la compatibilitat laboral de la coordinadora de polítiques digitals de la Paeria, un càrrec de confiança, amb els vots a favor d’ERC i JxCat, l’abstenció de PSC i Comú i el vot en contra de Cs i PP. Els portaveus d’aquests últims dos grups, Ángeles Ribes i Xavi Palau, van criticar aquesta decisió i van recordar que va ser contractada “a dit” de la Diputació al març. “La demana per fer classes en dos acadèmies i ens sembla innecessari, perquè com a càrrec de confiança ja percep un bon sou”, va dir Ribes. La comissió també va donar compte de l’execució pressupostària del primer trimestre. En un altre ordre, la setmana que ve se celebrarà una comissió extraordinària per portar al ple d’aquest mes la convocatòria d’una plaça de vicesecretari general de l’ajuntament. Aquesta és una mesura que es pren perquè el que aconsegueixi la plaça pugui succeir l’actual secretari, que es jubila a finals d’any.

tracking