SEGRE

SANITAT EQUIPAMENTS

La NovAliança reobre el 5 de juny després de la reforma integral iniciada l'octubre del 2018

El grup Mi-Tres Torres, amb Divina Pastora, han renovat tots els serveis i equips tècnics || Disposa de 43 habitacions, quatre suites, quatre quiròfans, dos sales de part i vuit boxs per a cirurgia sense ingrés

Façana de la remodelada clínica, ubicada a Prat de la Riba i ara denominada Mi NovAliança.

Façana de la remodelada clínica, ubicada a Prat de la Riba i ara denominada Mi NovAliança.MI NOVALIANÇA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’antiga clínica L’Alianca, ara Mi NovAliança, reobrirà el 5 de juny després de la reforma integral que es va iniciar l’octubre del 2018, quan van tancar l’edifici al detectar-hi una gran esquerda. El centre, gestionat pel grup Clíniques Mi Tres Torres Barcelona (que pertany a la família Masfurroll) ha renovat, amb Divina Pastora Seguros, l’edifici d’hospitalització, quiròfans i serveis centrals. En total, ha reformat els seus 7.000 metres quadrats, ha guanyant capacitat quirúrgica i ha millorat la unitat per a pacients crítics. “És un element de gran rellevància a l’hora d’oferir més seguretat i possibilitat d’abordar patologies més complexes”, va dir Xavier Caufapé, gerent de la clínica.

Disposa de quaranta-tres habitacions individuals, quatre suites, quatre quiròfans, dos sales de procediments i endoscòpies, dos sales de part i vuit boxs de la unitat de cirurgia sense ingrés. El nou servei de diagnòstic per la imatge, totalment digitalitzat, ha renovat els equips de TAC, ressonància magnètica, rajos X convencional, mamògraf i ecògraf.

Així mateix, ha reforçat els equips mèdics per ampliar serveis i donar cobertura tot el dia en les diferents especialitats. “Reiniciem l’obertura amb nous metges que treballaran de forma multidisciplinària a través d’unitats assistencials en les quals els professionals de diferents especialitats col·laboraran per oferir el millor servei i desenvolupar tractaments personalitzats a cada pacient”, indica Caufapé, i destaca també les noves unitat de mama, d’hipertensió i risc cardiovascular i d’arítmies.

La clínica donarà cobertura a la gran majoria de companyies asseguradores de salut i institucions sanitàries de la regió de Lleida. La voluntat és establir una estreta relació entre aquest centre i la clínica Mi Tres Torres de Barcelona, amb l’establiment de sinergies i el reforç de l’eix assistencial Lleida-Barcelona. “La vocació és atendre les demandes de salut que el sector requereixi.”

La importància de recuperar una clínica històrica La clínica L’Aliança, fundada el 1955, va ser puntera fins a finals del segle passat. Després va viure dos dècades marcades per successives intervencions de la mútua, l’absorció per Divina Pastora i un projecte frustrat a Copa d’Or. El mes de setembre del 2016, Divina Pastora va confiar la gestió de la Clínica de Ponent, com es denominava aleshores, al grup Clíniques Mi, propietaris a Barcelona de la clínica Mi Tres Torres, amb una àmplia trajectòria nacional i internacional al sector de la salut.

Clíniques Mi ha exercit el dret d’adquisició del centre firmat en el seu moment, adquisició que es farà efectiva en les pròximes setmanes quan Divina Pastora serà propietària de l’immoble i Clíniques Mi, de la clínica. El grup destaca la importància que suposa per a Lleida recuperar una institució arrelada al territori com L’Aliança.

Façana de la remodelada clínica, ubicada a Prat de la Riba i ara denominada Mi NovAliança.

Façana de la remodelada clínica, ubicada a Prat de la Riba i ara denominada Mi NovAliança.MI NOVALIANÇA

tracking