SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Condemnada per robar a l'Arnau de Lleida després d'una visita al ginecòleg

L'acusada va entrar en una consulta i es va emportar objectes personals d'una infermera || L'Audiència li imposa una multa de 600 euros per un delicte de furt

Vista de l’exterior de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Vista de l’exterior de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida ha condemnat una dona per robar objectes personals en una consulta de l’hospital Arnau de Vilanova, on va acudir a una visita amb el ginecòleg, i li imposa una multa de 600 euros per un delicte lleu de furt. La sala ratifica la pena imposada en primera instància pel Jutjat d’Instrucció número 3 de Lleida i rebutja el recurs de la defensa, que demanava l’absolució de la seua clienta al considerar que no havia quedat acreditada la seua participació en el robatori. Segons la sentència, els fets van tenir lloc el desembre del 2018, quan l’acusada va anar acompanyada per una altra persona a l’Arnau perquè tenia una cita amb el ginecòleg en una consulta de la planta baixa. Posteriorment, continua la resolució, va pujar a la segona planta, on va entrar en una consulta d’on va sostreure un telèfon mòbil i una cartera amb 20 euros i una targeta de crèdit que minuts després va ser utilitzada per l’acompanyant per intentar treure diners en un caixer i per comprar en una administració de loteria.

Van intentar treure diners en un caixer pròxim a l’hospital i comprar en una administració de loteria

L’Audiència basa la condemna en la declaració de la denunciant, que va relatar que el dia dels fets prestava els seus serveis com a infermera en una consulta de la segona planta de l’hospital, on va deixar la seua bossa amb el mòbil i una cartera amb diners i una targeta de crèdit. Segons la sentència, les càmeres de seguretat posen de manifest que la denunciada i l’home que l’acompanyava, també denunciat però que no va poder ser citat, van entrar a la secció de ginecologia, on ella reconeix que tenia visita, però pocs minuts més tard van sortir i es van dirigir als ascensors, van pujar a la segona planta i van accedir a la sala de consultes. Segons les càmeres, l’home es va dirigir a l’entitat bancària en què va intentar treure diners amb la targeta robada. La parella va ser reconeguda per altres usuaris que els van veure entrar a la consulta. A més de la multa, haurà d’abonar el valor del mòbil i els 20 euros que hi havia a la cartera.

Els Mossos d’Esquadra també van acusar els processats de robar objectes per valor de més de 20.000 euros d’un habitatge de l’avinguda Balmes, al qual van accedir després de trobar les claus del domicili a l’interior d’un vehicle que havia estat robat a Rovira Roure.

Presó per a dos acusats per robar unes ulleres en un cas similar

L’Audiència de Lleida ja va condemnar fa un any dos acusats de robar material d’un despatx de l’hospital Arnau de Vilanova el juny del 2017. En aquest cas, el tribunal va fixar una pena de dotze mesos de presó per a un d’ells, a l’aplicar l’agreujant de reincidència, i de deu mesos per a l’altre acusat, tots dos per un delicte de furt. Segons la sentència, els dos homes van entrar a la zona de despatxos de la segona planta de l’hospital universitari i es van emportar unes ulleres de lupa valorades en més de 2.300 euros.

tracking