SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Cinc desallotjats per l'ensorrament d'una terrassa a Lleida

Un matrimoni amb dos fills i una dona que viu a la planta baixa, on té una perruqueria || Els dos pisos afectats estan deshabitats i són d'un banc

L’ensorrament es va produir a la terrassa de la tercera planta de l’edifici.

L’ensorrament es va produir a la terrassa de la tercera planta de l’edifici.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria va desallotjar ahir preventivament cinc persones d’un immoble del barri dels Magraners a l’enfonsar-se la terrassa d’un dels pisos de l’edifici. Els fets van tenir lloc a les 8.39 hores al número 11 del carrer Nostra Senyora dels Àngels, segons van informar els Bombers de la Generalitat, que van anar amb dos dotacions i que van rebre el suport de la Guàrdia Urbana. Concretament, per causes que es desconeixen, es va desplomar la terrassa del tercer pis, que va caure a sobre del menjador del pis de la segona planta. Va cedir a una superfície d’uns 10 metres quadrats. Els dos habitatges afectats per l’ensorrament estan deshabitats i són propietat d’un banc, segons va informar la Paeria. Tanmateix, al pis de la primera planta resideix un matrimoni amb dos fills i a la planta baixa hi ha un pis amb una perruqueria, en el qual viu la dona que regenta el negoci.

Els Bombers van alertar els serveis municipals. Un arquitecte va fer una inspecció i va dictaminar el desallotjament dels dos habitatges. A més, es va decidir apuntalar la planta baixa i el primer pis. Aquests dos habitatges són propietat dels desallotjats. La Paeria tenia previst notificar al banc propietari dels immobles afectats perquè es fes càrrec dels treballs de rehabilitació perquè d’aquesta forma els inquilins puguin tornar als seus domicilis.

El tècnic municipal, a més del desallotjament, va ordenar apuntalar l’immoble

Ahir es van complir dos setmanes de la caiguda d’una part de la teulada del col·legi Mirasan de Lleida. La coberta del poliesportiu va cedir per l’acumulació de pluja. Aquell mateix dia també es va desplomar una casa deshabitada a Boldú (la Fuliola), cosa que va obligar a desallotjar la família que resideix a la casa contigua. Divendres de la setmana passada hi va haver un cas similar a Vilanova de Bellpuig. Es va esfondrar per complet una casa, una segona residència d’una família de Barcelona.

tracking