SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENT

Mor una jove de vint anys al sortir de la via i incendiar-se el cotxe a l'A-2 a Lleida

La víctima és Anna González, filla del regidor d'Esports de la Paeria i expresident de l'AEM, Sergio González || El sinistre va tenir lloc a les sis del matí a prop de l'enllaç amb la carretera N-240

El vehicle es va incendiar després d’impactar contra una peça de formigó.

El vehicle es va incendiar després d’impactar contra una peça de formigó.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove de 20 anys va morir a primera hora del matí d’ahir a l’autovia A-2 a Lleida, quan el turisme que conduïa va sortir de la via, va xocar contra una peça de formigó i es va incendiar. La víctima mortal és Anna González Dones, filla del regidor d’Esports de la Paeria i expresident del club de futbol AEM, Sergio González. El consistori, partits i entitats van expressar les seues condolences (vegeu el desglossament). L’accident, segons va informar el Servei Català de Trànsit, es va produir a les 6.06 hores al quilòmetre 455,6 de l’A-2 en direcció Barcelona, a prop de l’enllaç amb l’N-240. Fins al lloc van anar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Tanmateix, no van poder fer res per salvar-li la vida. Quant a l’afectació viària, es va tallar un carril de l’autovia a direcció Barcelona. En un comunicat, la Paeria, en nom de tots els regidors de la corporació, així com de la plantilla de treballadors, va mostrar el “més sentit condol” i va traslladar “mostres d’afecte” al regidor de JxCat i a la seua família per aquesta pèrdua.

Amb la d’ahir, ja són nou les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit a Lleida, tres menys que en el mateix període de l’any passat. Així mateix, quatre dels sinistres mortals s’han registrat durant l’estat d’alarma, malgrat que ha suposat un important descens de la mobilitat.

És el primer accident mortal de l’any a l’A-2 al seu pas per les comarques de Ponent

La primera víctima mortal d’aquest període es va produir el 7 d’abril, quan un camioner de 53 anys i veí de Reus va morir a Vinaixa. El 18 de maig va morir un veí de Mollerussa de 85 anys en una sortida de via a Miralcamp i el tres dies després, un veí de Barbastre de 45 anys en una col·lisió frontal a Puigverd de Lleida. A les carreteres de Catalunya s’han registrat quaranta-tres víctimes d’accident en aquests cinc primers mesos de l’any.

D’altra banda, s’ha de destacar que és el primer accident mortal de l’any a l’A-2 al seu pas per les comarques de Lleida. L’any passat es va disparar el nombre d’accidents mortals en aquesta via, quan es van registrar sis sinistres, la qual cosa va provocar queixes pel deteriorament. L’A-2 és la via amb més volum de trànsit de les comarques de Lleida. Es calcula que hi circulen diàriament prop de 30.000 vehicles, dels quals 10.000 són camions.

tracking