SEGRE

Sorpresos 'in fraganti' robant en cinc cotxes a l'avinguda del Segre

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida, que van fer la detenció dissabte.

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida, que van fer la detenció dissabte.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dissabte a la matinada dos homes acusats de robar a l’interior de cinc cotxes estacionats a l’avinguda del Segre de la capital del Segrià. Van ser detinguts per sengles delictes de robatori amb força en interior de vehicle. Els fets van tenir lloc cap a les 4.00 hores, quan la policia catalana va rebre l’alerta que dos persones estaven trencant vidres de vehicles estacionats al carrer. Fins al lloc va acudir una patrulla, que va sorprendre in fraganti els lladres quan intentaven robar en un turisme.

Els dos sospitosos van intentar amagar-se però van ser localitzats i arrestats pels policies. També van comprovar que a sota d’un cotxe hi havia un martell amb el qual suposadament trencaven els vidres.

Així mateix van trobar una bossa tirada en una jardinera en la qual hi havia objectes que podien ser sostrets com mans lliures i ulleres de sol. També van comprovar que un total de cinc cotxes de l’avinguda havien estat violentats. Els arrestats són dos homes de vint-i-cinc i trenta-tres anys.

tracking