SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Denunciat per atropellar amb el patinet un padrí a Lleida

Dilluns a la nit en una vorera a passeig de Ronda || La víctima, de 91 anys, va ser evacuada a l'hospital Arnau de Vilanova

L’atropellament va tenir lloc dilluns a la nit en aquest punt.

L’atropellament va tenir lloc dilluns a la nit en aquest punt.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va denunciar dilluns a la nit el conductor d’un patinet elèctric que circulava per la vorera i va atropellar un padrí de 91 anys a passeig de Ronda, segons va informar ahir la Policia Local. L’accident es va produir, per causes que es desconeixen, cap a les 21.00 hores a l’altura del número 143, a escassos metres de la intersecció amb l’avinguda Rovira Roure. Fins al lloc van anar patrulles de la Urbana i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El vianant, que va caure a terra després del xoc, va ser evacuat amb pronòstic menys greu a l’hospital Arnau de Vilanova. Els accidents amb patinets implicats s’han multiplicat en els últims mesos a la capital del Segrià a causa de l’augment del seu ús com a vehicle de transport. Divendres passat, a Onze de Setembre, un home que anava en patinet va ser atropellat per un turisme. Va resultar ferit lleu.

La Urbana va registrar l’any passat un total de 18 accidents en els qual hi va haver patinets elèctrics implicats, ja fos com a causants o com a víctimes. Aquesta xifra la va donar a conèixer al març l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, després de la Junta Local de Seguretat. El primer edil va recordar que “hem passat de la fase pedagògica a la fase en el seu cas sancionadora”. De fet, ja s’han imposat les primeres sancions als denominats vehicles de mobilitat personal (MVP).

tracking