SEGRE

Relacionen un pres de Lleida amb robatoris en establiments d'alimentació a tota Catalunya

Vista aèria de la presó de Lleida.

Vista aèria de la presó de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona han resolt deu robatoris en establiments d’alimentació presumptament realitzats per un home de 27 anys que actualment està ingressat al Centre Penitenciari de Ponent, a Lleida, per una altra causa.

La policia catalana ha explicat en una nota de premsa aquest dimecres que la majoria de robatoris es van realitzar entre gener i febrer d’aquest any a quatre botigues de Barcelona, dos de L’Hospitalet de Llobregat, una d’Altafulla, de Tortosa, Salt i Hostalric.

L’investigat en tots els casos omplia el carretó de comprar amb productes d’alt valor econòmic, principalment begudes alcohòliques i esperava el moment en què no hi havia vigilància per anar-se’n del local per vendre'l posteriorment al mercat il·legal.

Els Mossos van relacionar les deu denúncies dels establiments, i el total del valor dels productes robats ascendeix fins els 6.000 euros.

Gestions posteriors van determinar que el sospitós era un home que estava complint condemna des del mes de febrer i li constaven 32 antecedents policials per delictes patrimonials.

tracking