SEGRE

Acusat de robar joies en un pis de Lleida i revendre-les en una botiga de compra d'or

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida, que van fer la detenció dissabte.

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida, que van fer la detenció dissabte.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts un veí de Lleida de 23 anys i nascut al Marroc acusat de robar joies en un pis de Lleida el desembre de l’any passat i revendre-les en una botiga de compravenda d’or.

El robatori es va produir a mitjans de desembre en un domicili del carrer Paer Casanoves. El lladre va rebentar la porta d’entrada i va sostreure joies i un televisor. La policia va obrir una investigació i fa uns dies van localitzar algunes de les joies robades en una botiga de compravenda d’or de la capital del Segrià. Els agents van arrestar la persona que les havia venut i que va quedar llibertat amb càrrecs després de declarar. Va afirmar que un home li havia demanat que l’ajudés a vendre les joies perquè ell no tenia papers ni documentació però que les joies eren de la seua mare.

Finalment, els Mossos van aconseguir localitzar dimarts el presumpte autor al carrer Comtes d’Urgell i detenir-lo com a presumpte autor d’un robatori amb força. Està previst que avui passi a disposició judicial.

tracking