SEGRE

Detingut a Lleida ciutat per robar amb el 'mètode del punxa rodes'

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres un home, de 38 anys, veí d'Alcarràs i de nacionalitat algeriana, com a presumpte autor d'un delicte de furt amb el mètode del punxa rodes.

Segons explica la policia, els fets van passar a les 13 hores, quan una senyora va accedir al seu vehicle, que tenia estacionat a l'avinguda Prat de la Riba, i va iniciar la marxa. Ràpidament es va adonar que alguna cosa no anava bé i es va aturar uns metres més enllà.

En sortir del vehicle va veure que duia una de les rodes punxades. En aquest moment, un home es va apropar a ella senyalant la roda i explicant-li quelcom. Quan ambdós es centraven en la roda, un altre home va aprofitar per accedir a l'interior del vehicle i furtar el telèfon mòbil.

En aquells moments passava per la zona una furgoneta dels Mossos i l'home que havia estat parlant amb la senyora va fugir corrents. Els agents en adonar-se'n que s'havia produït algun fet il·lícit el van perseguir fins que el van poder aturar.

En arribar al lloc, la víctima els va explicar els fets i van constatar que es tractava d’un furt amb la tècnica del punxa rodes. En aquesta metodologia delictiva es punxa una roda o es malmet el vehicle i, quan arriba el conductor i ja ha obert el vehicle, un dels participants el despista senyalant la incidència mentre un altre aprofita per obrir la porta i furtar els objectes de valor.

El detingut, amb antecedents, passarà properament telemàticament davant de jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking