SEGRE

ESNOTICIA

Lleida avança de fase i torna la lectura als bars i els hotels

Hostalers i mitjans de comunicació fomentaran la lectura als establiments

Llegir la premsa en bars i terrasses és una tradició arrelada que s’intentarà fomentar.

Llegir la premsa en bars i terrasses és una tradició arrelada que s’intentarà fomentar.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El canvi de fase previsible a partir de dilluns que ve (de la 1 a la 2 a les comarques del pla i de la 2 a la 3 a les del Pirineu) aportarà més confiança als lleidatans en les garanties de la desescalada i una de les conseqüències serà la tornada de la lectura de diaris i revistes als establiments d’hostaleria i restauració. El tancament de bars, restaurants i hotels amb l’inici del confinament havia deixat en l’aire la tradició de la lectura de la premsa al bar. L’avanç en la desescalada permetrà recuperar aquest costum a l’interior dels locals a la regió sanitària de Lleida, mentre que al Pirineu ja és possible des de fa dos setmanes.

En aquest punt, val a remarcar que l’Associació de Mitjans d’Informació (AMI) i la Confederació Empresarial d’Hostaleria d’Espanya (Hostaleria d’Espanya) han firmat un acord a través del qual donaran suport als bars i la recuperació de la lectura als seus establiments. L’acord inclou accions de promoció als locals d’hostaleria i en els mitjans de comunicació associats a l’AMI.

L’acord fomentarà intervencions de suport a l’hostaleria i d’accés dels seus clients a la informació a través d’exemplars de premsa a la seua disposició amb l’objectiu de recuperar l’hàbit de lectura en aquests establiments. Aquesta acció persegueix impulsar la tornada a la normalitat després de la crisi sanitària amb totes les garanties. Les dos institucions van acordar també traslladar al client i lector que “no existeix cap constància de prohibició (vinculada al Covid) al desenvolupament d’aquest hàbit tan lligat a la cultura espanyola”, segons van assenyalar ahir en un comunicat.

Llegir la premsa en bars i terrasses és una tradició arrelada que s’intentarà fomentar.

Llegir la premsa en bars i terrasses és una tradició arrelada que s’intentarà fomentar.ITMAR FABREGAT

tracking