SEGRE

SANITAT EQUIPAMENTS

NovAliança reobre aquest divendres a Lleida com un “hospital avantguardista”

Renovació integral després d'estar tancada des de l'octubre del 2018 || La propietat passarà de Divina Pastora a Mi Tres Torres

La recepció de la clínica, que reobre avui.

La recepció de la clínica, que reobre avui.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’antiga clínica L’Aliança, rebatejada com NovAliança, reobre avui totalment renovada després d’estar tancada per obres des de l’octubre del 2018, quan s’hi va detectar una gran esquerda. Disposa de 43 habitacions, quatre suites, quatre quiròfans, dos sales de part i vuit boxs per a cirurgia sense ingrés i equipament d’última tecnologia.

Armando Nieto, president de Divina Pastora, la companyia d’assegurances titular de la clínica, va destacar que van apostar per invertir “no per diners, sinó per salvar el servei sanitari i les dos-centes famílies dels treballadors” i va assegurar que a curt termini es desvincularan jurídicament de la clínica.

Actualment, de la gestió se n’encarreguen els seus socis, el grup Mi Tres Torres de Barcelona, i Nieto va avançar que a curt termini “adquirirà les accions i serà el propietari legítim”. “Per donar el servei que mereix la població, ha d’estar en mans de professionals amb un coneixement adequat”, va remarcar. El president de Divina Pastora va posar en relleu “la tradició innegable com a clínica de referència a Lleida, que té un valor immaterial”, i va destacar que, després de la remodelació integral, “ara mateix és un hospital avantguardista amb una tecnologia que no tenen gaires hospitals de Catalunya”. “És de primer nivell català, espanyol i europeu. Si jo fos cirurgià de Barcelona m’agradaria arribar a un acord amb la clínica per operar-hi”, va subratllar. Va detallar que NovAliança atendrà els assegurats de Divina Pastora, persones derivades pel Servei Català de la Salut (CatSalut), pacients privats i d’altres companyies d’assegurances.

En aquest sentit, va dir que actualment el 40% dels pacients procedeixen del CatSalut i confia que el concert es mantingui. “No hi ha aparences que s’extingeixi i confiem que amb la renovació tan potent es pugui augmentar”, va apuntar. Va considerar que aquest sistema manifesta la “necessària col·laboració de l’àmbit públic i el privat” tot i que alhora va admetre que dependre en un índex tan elevat d’un sol client és un risc.

Per això, espera “que el percentatge disminueixi, no perquè es redueixi el concert amb el CatSalut, sinó perquè tinguem altres amb altres companyies d’assegurances” que Mi Tres Torres ja està forjant, va incidir.

La recepció de la clínica, que reobre avui.

La recepció de la clínica, que reobre avui.SEGRE

tracking