SEGRE

BARRIS SERVEIS

Veïns denuncien que hi ha carrers insalubres a Pardinyes i la Bordeta

Asseguren que “hi ha rates que campen al seu aire” per la proliferació de males herbes || Demanen que el servei de jardineria actuï ja “a tota la ciutat”

A dalt, l’estat en el qual es troba el carrer Companyia, a la Bordeta.

A dalt, l’estat en el qual es troba el carrer Companyia, a la Bordeta.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les associacions de veïns de la Bordeta i Pardinyes van denunciar ahir que en les últimes setmanes hi ha hagut un augment de rates en diversos punts del barri. Una situació que s’ha agreujat a causa de l’estat d’alarma i la suspensió de serveis municipals com el de jardineria, ja que la proliferació de males herbes i el poc manteniment de les zones verdes ha provocat que aquests rosegadors “campin al seu aire”. Així ho assegura la dirigent veïnal de la Bordeta, Mari Carme Guerrero, que critica que “la ciutat està deixada de la mà de Déu, divendres va aparèixer una rata enorme a la plaça de l’Esplai, en una zona de terrasses i els veïns no paren d’avisar-nos d’haver vist aquests animals en contenidors, jardins i altres”. Per això, han demanat a l’ajuntament que actuï immediatament. “Si és necessari contractar més personal de jardineria, que es faci, perquè el que tampoc pot ser és que siguin els del servei de neteja els que netegin aquestes zones, van desbordats”, assegura Guerrero.

A més de la plaça de l’Esplai hi ha problemes amb les males herbes als carrers Campament, Salou o la plaça del Molí, assegura. “Aquestes són només un exemple, però tot el barri està afectat pel mal manteniment i ha provocat que les rates es reprodueixin més i més ràpid”, conclou Guerrero. El seu homòleg de Pardinyes, Rafa Fernández, va assenyalar que últimament “hem detectat moltes rates al carrer Pere de Cavassèquia, així com molts gats de carrer”. “En definitiva, el barri està molt brut”, va sentenciar Fernández.

A dalt, l’estat en el qual es troba el carrer Companyia, a la Bordeta.

A dalt, l’estat en el qual es troba el carrer Companyia, a la Bordeta.ITMAR FABREGAT

tracking