SEGRE

Enric Rubio i Gallart: «No poder besar les meues 3 filles a l'anar a l'hospital, el pitjor»

Advocat

Enric Rubio i Gallart. Advocat

Enric Rubio i Gallart. Advocat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’advocat de Lleida Enric Rubio va sortir de l’Arnau el 26 de març després d’estar vuit dies ingressat per pneumònia bilateral provocada pel Covid-19. Va seguir en hospitalització domiciliària durant un mes i va rebre l’alta definitiva el 26 de maig després d’una afectació de més de dos mesos.

Avui continua sota control mèdic i està pendent d’una prova per verificar la capacitat pulmonar. “El cert és que em sento recuperat, fort i amb vitalitat”, diu. I afegeix: “El suport de la família ha estat fonamental. Ha estat molt dur per a les meues filles de 18, 10 i 8 anys, especialment per a les dos últimes, que van veure com els sanitaris, degudament protegits, em treien de casa i no els vaig poder fer un petó”.

Rubio vol agrair “una vegada més” l’atenció de tot el personal sanitari, “i molt especialment del doctor Luis Cabrero, especialista de Medicina Interna que, durant el meu ingrés a l’Arnau, es va mostrar molt proper humanament i amb enteresa combativa, testimoni de la seua gran vocació”.

tracking