SEGRE

Josep Ramon Ibarz: «El primer dia no podia pujar al despatx per l'escala»

Cap de la Guàrdia Urbana de Lleida

Josep Ramon Ibarz. Cap de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Josep Ramon Ibarz. Cap de la Guàrdia Urbana de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Ramon Ibarz, cap de la Guàrdia Urbana de Lleida, ha patit el coronavirus durant cinquanta-cinc dies, cinc dels quals hospitalitzat a la clínica Montserrat. Li van donar l’alta el passat 21 de maig. “Els primers dies de feina em sentia molt cansat. Ni tan sols podia pujar per les escales des del pàrquing de la caserna fins al despatx. Havia de parar a la primera planta i agafar l’ascensor.” Ibarz calcula que va tornar a la feina amb un 60 per cent de la capacitat física que tenia abans d’infectar-se.

Ara diu que es troba a un 90 per cent. El coronavirus ha tingut per a ell una altra conseqüència que espera que desaparegui ràpidament: “Una pèrdua de capacitat de concentració. Estic veient una pel·lícula, per exemple, i a la meitat del rodatge he de consultar com es titula perquè no me’n recordo. No m’havia passat mai. També em passa que llegeixo un text que no té cap dificultat i he de tornar a llegir-ho. Em costa concentrar-me”, explica.

Finalment, una tercera conseqüència és que el coronavirus li va provocar una infecció a un quist i haurà de sotmetre’s a una petita intervenció quirúrgica. “Sé d’almenys quatre persones més a qui també els ha passat”, assenyala. Ibarz agraeix el tracte exquisit que li han dispensat durant aquests cinquanta-cinc dies tant la clínica Montserrat com el CAP i el servei d’Epidemiologia de Salut.

tracking