SEGRE

ESNOTICIA

Reobren els col·legis del pla de Lleida

Els centres educatius esperen rebre pocs alumnes malgrat reprendre l'activitat || Bars i restaurants podran permetre el consum a dins dels locals

Imatge de l’acte de protesta de CGT ahir a Lleida ciutat.

Imatge de l’acte de protesta de CGT ahir a Lleida ciutat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els centres educatius de la regió sanitària de Lleida reobriran avui les portes amb l’estrena de la fase 2, tot i que preveuen rebre pocs alumnes. Davant d’aquesta situació, el sindicat CGT va portar a terme ahir un acte a Lleida ciutat contra la reobertura i van assegurar que a les zones on els col·legis van obrir el dia 1, com és el cas del Pirineu, “l’escassa o nul·la presència d’alumnes corroboren el fracàs” d’aquesta decisió de la Generalitat i “la manca d’acceptació per part de la comunitat educativa”. Així, van fer una crida a “no obrir sense tenir les garanties de salut i els recursos necessaris”.

Una altra de les novetats de la fase 2 és que es podrà consumir a l’interior de bars i restaurants, però amb restriccions d’aforament, una mesura que ja s’aplicava als municipis petits. Així mateix, podran obrir les residències per rebre visites de familiars.

 
tracking