SEGRE

Un xòfer ebri fereix un jove a l'envestir la terrassa d'un bar de Lleida

Denunciats 4 conductors per alcoholèmia i un sense carnet

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Un conductor ebri fuig a peu després de causar un accident a LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va denunciar penalment divendres passat un conductor ebri que va envestir la terrassa d’un bar del carrer Taquígraf Martí i va ferir un client que estava assegut en una de les taules. Els fets van tenir lloc a les 23.30 hores, quan un turisme va col·lidir amb l’estructura i la barana de la plataforma de la terrassa d’un bar. A causa de l’accident, un jove de 19 anys va resultar ferit de caràcter lleu. El conductor, de 41 anys i veí de Lleida, va marcar una taxa d’alcoholèmia de 0,64 mg/l, per la qual cosa va ser denunciat penalment per conduir sota els efectes de l’alcohol amb accident de trànsit. Un conductor substitut es va fer càrrec del vehicle. Així mateix, dissabte, a les 23.10 hores, la Urbana va denunciar també per la via penal un altre conductor ebri que circulava fent zig-zag per la rambla Ferran. El xòfer va donar una taxa d’alcoholèmia de 1.00 mg/l, la qual cosa quadruplica la taxa permesa. A més, no tenia cap tipus de carnet de conduir espanyol i només tenia el del seu país d’origen.

L’endemà, va ser denunciat un altre conductor, de 47 anys, al carrer Corredigor Escofet per donar una taxa positiva d’alcoholèmia de 0,76 mg/l i, una hora després, un motorista que va xocar en una rotonda entre els carrers Victoriano Muñoz i Camí de Picos. El conductor de la motocicleta, un jove de 26 anys, havia consumit begudes alcohòliques i va marcar una taxa de 0,76 mg/l en l’alcoholèmia, per la qual cosa va ser denunciat per la via penal.

També dissabte, la Urbana va parar un vehicle al passatge de Toledo amb motiu d’un control de documentació i els agents van comprovar que al conductor, de 24 anys, no li constava cap tipus de permís de conduir perquè mai l’havia obtingut. A més, va donar unes dades falses d’identificació.

tracking