SEGRE

Bargalló al Govern espanyol: 'El curs el programarem des de les nostres competències'

Neteja dels centres per si poden obrir l’1 de juny - Els centres educatius s’hauran de netejar a fons davant la possibilitat de reobrir-los el dilluns 1 de juny, tot i que ja van ser desinfectats abans de l’inici de la preinscripció. A més, ...

Neteja dels centres per si poden obrir l’1 de juny - Els centres educatius s’hauran de netejar a fons davant la possibilitat de reobrir-los el dilluns 1 de juny, tot i que ja van ser desinfectats abans de l’inici de la preinscripció. A més, ...MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló, ha remarcat aquest dimecres que el pròxim curs escolar el Govern el programarà des de les seues "competències sanitàries i educatives", després del document del Govern espanyol amb recomanacions per adaptar l’activitat dels centres a partir de setembre a les mesures sanitàries contra el coronavirus.

En una sèrie de tuits, ha subratllat que el Ministeri "no té capacitat normativa sobre tot això –ni amb estat d’alarma i encara menys sense–". "El curs 2020-2021 el programarem des de les nostres competències sanitàries i educatives i escoltant al món local, tota la comunitat educativa i els experts en salut pública".

Ha assegurat que aquest dijous li ho recordarà a la ministra Isabel Celaá en la Conferència Sectorial d’Educació, i ha lamentat la pràctica "habitual" del Govern de Pedro Sánchez de fer notes de premsa el dia abans de les reunions. Ha assenyalat que el Govern català treballa en una proposta que serà adequada a la necessitat de l’alumnat i els centres, la seua diversitat territorial, les conseqüències de la crisi en el seu entorn social i l’evolució de la pandèmia.

tracking