SEGRE

Els escolars més petits no hauran de mantenir la distància de seguretat ni utilitzar mascareta

En ser grups "estables de convivència", segons un document del Govern central

Als alumnes se’ls pren la temperatura abans d’entrar, com en aquesta escola de Tàrrega.

Als alumnes se’ls pren la temperatura abans d’entrar, com en aquesta escola de Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els escolars d’Educació Infantil i dels primers cursos de Primària no hauran de mantenir una distància interpersonal de metre i mig per evitar contagis de coronavirus durant el pròxim curs ni tampoc utilitzar mascaretes a classe, en tractar-se de grups "estables de convivència", segons un document del Govern espanyol amb recomanacions per adaptar l’activitat dels centres educatius a partir de setembre a les mesures sanitàries contra la pandèmia.

Aquest document, elaborat pels ministeris de Sanitat i Educació i Formació Professional, es presentarà aquest dijous a les comunitats autònomes en la reunió prevista de la Conferència Sectorial d’Educació, i inclou les recomanacions que es traslladaran als centres educatius per preparar la 'tornada|volta a l’escola' davant el coronavirus.

D’aquesta manera, el Govern espanyol relaxa les mesures en els cursos amb escolars de menor edat, on el contacte entre els petits és freqüent. En concret, no serà necessari que mantenir una distància en totes les etapes d’Educació Infantil, de 0 a 6 anys, ni tampoc en els quatre primers cursos de Primària. En aquests cursos, a més, no hi haurà l’obligació d’utilitzar la màscara.

tracking