SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Amenaça de mort i agredeix la parella en un pis de la Mariola

La dona va haver d'abandonar la casa i l'home va ser detingut

Imatge de la comissaria de la Guàrdia Urbana

Imatge de la comissaria de la Guàrdia UrbanaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir dijous un home per agredir i amenaçar de mort la seua parella al seu habitatge al barri de la Mariola. La Policia va rebre l’avís a les 15.05 hores per un possible cas de violència de gènere. Una vegada al lloc, una dona va requerir els agents i va denunciar que la seua parella, després d’una discussió, l’havia agredit i amenaçat de mort i que ella se n’havia anat del pis. Els agents van identificar el presumpte agressor, un home de 53 anys, i davant de la denúncia de la dona va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere i van iniciar les diligències corresponents.

És el segon arrest per violència de gènere en el que va de setmana per part de la Urbana. Dimarts passat, va detenir un home de 37 anys per perseguir pel carrer la seua exparella malgrat tenir en vigor una ordre judicial d’allunyament. L’incident es va produir a l’avinguda Alcalde Porqueres, quan una dona i la seua actual parella van denunciar que un home els seguia des de feia una estona amb el seu vehicle, fent maniobres perilloses que van acabar ocasionant un lleu accident de trànsit. Els agents van identificar el causant del sinistre, un veí de Lleida de 37 anys, al qual constava una ordre d’allunyament de la dona que perseguia, que era la seua exparella.

Un home va ser detingut dimarts per perseguir la seua exparella amb el cotxe i causar un accident

Així mateix, fa una setmana, un home de 33 anys també va ser arrestat per la Policia Local per atansar-se a la seua exparella, de la qual tenia una ordre d’allunyament. Una dona va alertar que feia estona que l’home la seguia al carrer Pi i Margall i els agents el van localitzar a una distància de 50 metres de la víctima, malgrat tenir una ordre judicial en vigor que li prohibeix atansar-se a la seua exparella.

tracking