SEGRE

LABORAL SINDICATS

El personal estudia recórrer el tancament de la Paeria a l'agost

La façana del Palau de la Paeria.

El Superior de Justícia dóna la raó a la Paeria en una demanada per justificants de subvencionsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La junta de personal de la Paeria es planteja recórrer la decisió del govern municipal de deixar l’ajuntament en serveis mínims del 10 al 23 d’agost, cosa que comporta que el personal ha de fer vacances en aquell període.

En un escrit enviat a tots els empleats, assegura que “no descartem acudir on sigui per l’incompliment del nostre conveni”. I és que consideren que es tracta d’una “imposició” que vulnera el pacte conveni, que determina que el termini per aplicar canvis com aquest de dos mesos i no s’ha respectat. Els sindicats argumenten que si s’hagués plantejat al personal que voluntàriament s’acollís a aquesta possibilitat, molts haurien acceptat. En canvi, “imposar sense negociar” les vacances s’ha traduït en un gran malestar, apunten.

Veuen una “imposició” haver de fer vacances aquells dies de forma obligatòria

En tot cas, preveuen consensuar una postura unitària sobre les accions que emprendran.

El Col·legi de Gestors, Pimec Comerç i l’oposició també van criticar la decisió de tancar dos setmanes, deixant sol en marxa els serveis essencials.

Per la seua part, l’alcalde, Miquel Pueyo, va defensar ahir a Twitter que “no tancarem per vacances” i va argumentar que “després d’una situació tan especial com la del Covid-19, durant dos setmanes tindrem els serveis bàsics en actiu. Si apliquem aquest criteri, al setembre el funcionament de la Paeria serà molt més efectiu”.

tracking