SEGRE

SUCCESSOS ALDARULLS

Tensió al Barri Antic de Lleida

Detinguda una dona per mossegar un agent de la Urbana durant una actuació || Mig centenar de persones van envoltar les patrulles, que van necessitar suport dels Mossos

Un fragment d’un vídeo que van gravar testimonis de l’incident.

Un fragment d’un vídeo que van gravar testimonis de l’incident.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Màxima tensió es va viure ahir a la tarda al Barri Antic de Lleida. Una actuació rutinària de la Guàrdia Urbana va acabar amb un aldarull en el qual una dona va ser arrestada per agredir un dels agents, al qual va assestar una mossegada després de negar-se a identificar-se. Segons van explicar fonts policials, la Urbana estava fent una actuació al carrer Boters, a l’identificar un home amb material robat d’establiments de l’Eix Comercial.

Així mateix, els agents van identificar un altre home que tenia en vigor una ordre d’allunyament d’un domicili proper. En aquell moment, desenes de persones van començar a congregar-se a la zona i van increpar els agents amb acusacions de racisme i insults. Tres dones van irrompre en l’actuació policial, per la qual cosa els agents els van demanar la documentació, a la qual cosa es van negar. Una d’elles va agredir un urbà amb una mossegada, per la qual cosa va ser arrestada per atemptat a l’autoritat. La situació va ser tan tensa que totes les patrulles de la Urbana es van desplaçar fins a la zona, amb el suport dels Mossos d’Esquadra.

Finalment, la gent congregada es va dissoldre sense més incidents. Alguns testimonis, per la seua part, van denunciar que els agents “van empènyer” i “van insultar” la dona. L’incident va causar una gran expectació entre els veïns.

Un fragment d’un vídeo que van gravar testimonis de l’incident.

Un fragment d’un vídeo que van gravar testimonis de l’incident.SEGRE

tracking