SEGRE

Denunciades dos propietàries per portar els gossos sense la corretja

Un va tirar una nena de 9 anys i un altre va xocar contra un patinet

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Un conductor ebri fuig a peu després de causar un accident a LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar dimecres una dona per portar el gos sense lligar i deixar que aquest provoqués la caiguda d’una nena de nou anys mentre patinava pel carrer Alfarràs, al barri de Pardinyes. Els fets van tenir lloc pocs minuts després d’un quart de nou de la tarda, quan un home va avisar una patrulla de la policia local que un gos que estava solt s’havia posat a perseguir la seua filla, que anava patinant, i que aquesta a l’adonar-se que a l’animal l’estava seguint s’havia espantat i havia caigut a terra.

Ràpidament els agents es van traslladar fins al lloc i van identificar la propietària de l’animal, que va reconèixer que el portava sense lligar. Davant d’aquests fets, la Urbana va procedir a aixecar l’acta corresponent.

Aquell mateix dia cap a les nou del matí, un altre gos sense lligar havia provocat que una dona de 52 anys que circulava amb patinet elèctric per l’avinguda Joana Raspall acabés caient. En aquest cas, va ser l’animal el que va xocar directament amb la conductora del patinet, cosa que va provocar l’accident. En aquest sentit, els agents també van denunciar la propietària del gos, que va assegurar que se li havia escapat.

Segons l’ordenança municipal d’animals de companyia de Lleida, l’import de les multes pot oscil·lar entre els 100 i els 20.000 €, en funció de la infracció que pugui cometre’s. Aquestes infraccions van des de deixar que els animals defequin als carrers o portar-los sense la corretja posada fins a no tenir-los censats, tenir un gos d’una raça potencialment perillosa sense la llicència corresponent o portar-lo sense morrió, entre d’altres.

tracking