SEGRE

La Paeria rebaixa a 2,50 € l'entrada de les piscines i el passi de temporada a 50

Banyistes a les piscines de Cappont l’estiu passat.

Banyistes a les piscines de Cappont l’estiu passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria aprovarà avui a la comissió d’Economia els preus de les piscines municipals de la capital per aquest estiu, que encara no tenen data de reobertura, tot i que segurament serà durant la primera quinzena de juliol. El govern municipal proposa que l’entrada al recinte costi 2,50 euros per persona, així com abonaments de vint, deu i cinc entrades a 20, 12 i 8 euros, respectivament, i l’abonament de temporada, 50 euros.

Aquests preus suposen una rebaixa respecte als que s’havien fixat inicialment a les ordenances fiscals, que determinaven l’entrada simple a 3,35 euros i els abonaments, 29; 18,25; 10,25; i 65,95 respectivament. A més, la proposta estableix entrades a 11 euros per a grups de quinze persones dirigides a entitats esportives, culturals, educatives o de salut. Les entrades individuals destinades a entitats amb conveni específic amb l’ajuntament estan fixades a un euro. El document inclou també lloguer d’hamaques per 2 euros i dels xiringuitos de les piscines per 200 € al mes.

L’ajuntament espera que la Generalitat concreti la normativa sobre l’ús de les piscines (l’Estat ja va dictar el mes de maig una restricció al 30 per cent de l’aforament i distància de seguretat entre usuaris). En tot cas, ja treballa en una aplicació per poder-hi accedir en una franja horària determinada, per regular l’aforament. La idea és habilitar tres franges de dos hores i mitja i desinfectar les instal·lacions després de cada torn.

tracking