SEGRE

Lleida obrirà sis piscines municipals a mitjans de juliol

Funcionaran els equipaments de Balàfia, Bordeta, Cappont, Magraners, Pardinyes i Secà de Sant Pere amb tres torns diaris i sense vestidors

Banyistes a les piscines de Cappont l’estiu passat.

Banyistes a les piscines de Cappont l’estiu passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ajuntament de Lleida té previst obrir aquest estiu les piscines municipals de Balàfia, Bordeta, Cappont, Magraners, Pardinyes i Secà de Sant Pere a partir de mitjans de juliol, complint les mesures de prevenció fixades per les autoritats sanitàries per lluitar contra la Covid-19, que inclouen restriccions d'aforament al 30% i cita prèvia.

El calendari d'obertura previst, que queda condicionat qualsevol canvi que es pugui produir en els criteris sanitaris i epidemiològics, segons explica la Paeria, és el següent: piscina municipal de La Bordeta, d'11 de juliol a 6 de setembre; Pardinyes, d'11 de juliol a 6 de setembre; Balàfia, de 15 de juliol a 6 de setembre; Cappont, de 15 de juliol a 6 de setembre; Secà de Sant Pere, de 15 de juliol a 6 de setembre; Magraners, de 15 de juliol a 6 de setembre.

S'estableixen tres torns per als usuaris, amb una pausa de 30 minuts entremig per procedir a la neteja de les instal·lacions, que també es repetirà al final de la jornada. Seran d'11:00 a 13:30 h; de 14:00 a 16:30 h; i de 17:00 a 19:30 h.

tracking