SEGRE

Tornen les parades de roba al Mercadillo al Camp d'Esports de Lleida, però amb restriccions

Mercat dels dijous del Camp d'Esports

Mercat dels dijous del Camp d'EsportsAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mercadillo de dijous que ve al Camp d’Esports de Lleida torna a recuperar les parades dedicades a la roba i complements després de tres mesos, però amb restriccions. A més de complir les mesures d’higiene, distància i aforament, a les parades de roba només s’exposarà una mostra de les peces i la resta estarà empaquetada i estarà prohibida l’exposició del producte sobre la mateixa superfície o la roba apilada. Només una persona utilitzarà els emprovadors, que es netejaran i desinfectaran després de cada ús, igual que la peça de roba si no es compra.

Respecte a la perfumeria, si hi ha productes de prova, només els manipularà el venedor i no es permetrà que el client manipuli cap producte que impliqui obrir-lo o la retirada de l’envàs original. Les parades de calçat només podran exposar una mostra i per emprovar-se-la, serà obligatori utilitzar mitjons d’un sol ús, bosses de plàstic o gel hidroalcohòlic.

Finalment, respecte a la bijuteria, rellotgeria i similars, els articles exposats estaran coberts amb plàstic transparent i s’evitarà que el client manipuli els articles, excepte si s’ha rentat les mans, però les arracades no es podran emprovar.

tracking