SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detinguda una dona per retenir durant dies la parella al seu habitatge de Lleida

La Urbana arresta també un home per maltractar de forma habitual la seua mare de 74 anys || Un tercer investigat per agredir i amenaçar de mort la seua ex

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha dut a terme durant el cap de setmana quatre actuacions diferents per violència masclista i familiar. Al barri de Llívia, els agents van acudir dissabte a la nit a un habitatge al rebre una trucada per una baralla. Una vegada allà, van identificar una dona en aquest pis, una veïna de Lleida de 31 anys, i mentre hi parlava els agents van sentir una altra dona plorar, per la qual cosa van parlar amb ella. Aquesta els va explicar que la dona identificada era la seua parella però que volia separar-se i que fa dies que no la deixava relacionar-se amb la família i amics i que no li permetia sortir de casa, que havien discutit i l’havia amenaçat de mort. Davant de la denúncia de la víctima, els agents van arrestar la parella com a presumpta autora d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar i van iniciar les diligències corresponents.

D’altra banda, la Urbana va arrestar divendres a la tarda un home de 48 anys per maltractament habitual a la seua mare, de 74, al barri de la Bordeta. Una patrulla va acudir al domicili familiar alertats per una baralla i els agents van escoltar els crits d’un home, que els va obrir la porta. Els urbans van poder parlar amb la víctima, que els va explicar que el seu fill l’havia insultat i amenaçat i que ho feia habitualment, a més d’assenyalar que la convivència era molt dolenta. Així mateix, ahir un altre home va ser arrestat per agredir i amenaçar de mort la seua exparella. Els fets van tenir lloc dissabte a la tarda a l’habitatge de la víctima situada al carrer Joan Baget, al qual va acudir el presumpte agressor malgrat tenir una ordre d’allunyament, i després se’n va anar del lloc. També està acusat d’un delicte de trencament de condemna.

Persegueix i intimida l’ex amb un objecte perillós a la Mariola Un home de 42 anys va ser detingut ahir per perseguir armat amb un objecte perillós la seua exparella a la Mariola. Els fets van tenir lloc a les 00.05 hores, quan una patrulla va anar al carrer Germans Izquierdo al rebre l’avís que un home portava una arma blanca i estava perseguint una dona. La víctima va denunciar que era la seua exparella, que l’havia subjectat amb força mentre li deia que volia reprendre la relació amb “actitud amenaçadora” i que no la deixava anar. A prop del lloc, els agents van trobar una rasqueta metàl·lica que era l’eina que va utilitzar per intimidar la dona i va ser finalment detingut per un delicte de violència de gènere.

tracking