SEGRE

SUCCESSOS ALDARULLS

Detingut per agredir un home i urbans en una baralla a la Mariola

Al carrer Germans Izquierdo, i els veïns denuncien actes violents habituals

Moment en el qual els sanitari van atendre ‘in situ’ el ferit en l’aldarull a la plaça de l’Ereta.

Moment en el qual els sanitari van atendre ‘in situ’ el ferit en l’aldarull a la plaça de l’Ereta.SOM VEÏNS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir de matinada un jove de 21 anys per agredir un home en una baralla davant d’un bar del barri de la Mariola. Els fets van tenir lloc a les 1.40 hores al carrer Germans Izquierdo. Diverses patrulles van acudir al lloc alertades per un aldarull. Els agents van trobar un home, de 35 anys amb diverses ferides, algunes de les quals requerien punts de sutura, i van trucar a una ambulància per atendre el ferit. Mentre identificaven el presumpte agressor, un veí de Lleida de 21 anys, que no portava posada la mascareta ni respectava les mesures de seguretat amb els agents, va intentar agredir de nou la víctima mentre donava cops de puny, puntades de peu i escopia als agents, que van haver de reduir-lo per la força. Finalment, va ser arrestat per un delicte de lesions i un altre delicte d’atemptat a l’autoritat.

Veïns de la zona van assenyalar que les baralles són habituals i que “cada nit la policia ha d’intervenir”. Fins i tot van denunciar que una dona que havia gravat amb el mòbil una de les baralles va ser agredida, però la Urbana no havia rebut cap denúncia en aquest sentit. En aquest mateix carrer, dilluns passat va ser detingut un home per perseguir la seua exparella amb un objecte perillós.

Ferit al ser agredit en una baralla a l’Ereta Un home va resultar ferit ahir al matí al veure’s involucrat en una baralla a la plaça de l’Ereta, al Barri Antic. Els fets es van produir a les 11.00 hores per causes desconegudes i s’hi van veure implicades diverses persones usuàries del servei d’atenció social que la Paeria té en aquest lloc. De fet, van ser els mateixos treballadors del servei els que van alertar la Guàrdia Urbana, que va acudir al lloc amb diverses patrulles. Tanmateix, quan hi van arribar tan sols hi havia una persona ferida i estirada a terra.

tracking