SEGRE

Vergés demanarà a l'Aragó que recomani evitar el moviment de temporers cap a Lleida

Salut reobrirà l'Hotel Nastasi per acollir persones que hagin estat en contacte en positius

El president de la Generalitat, Quim Torra, reunit a Lleida amb la consellera de Salut, Alba Vergés, i amb la gerent de la Regió Sanitària Lleida i responsables atenció primària.

El president de la Generalitat, Quim Torra, reunit a Lleida amb la consellera de Salut, Alba Vergés, i amb la gerent de la Regió Sanitària Lleida i responsables atenció primària.Generalitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat que sol·licitarà a la consellera aragonesa que demani als empresaris agraris que mantinguin els temporers prop del lloc de treball i així evitar al màxim que puguin desplaçar-se de la Franja cap a Lleida. La consellera ha assenyalat que els brots detectats a Lleida "s'estan controlant" i ha dit que "no preocupen" perquè la simptomatologia és lleu.

De totes maneres, Vergés ha anunciat que l'Hotel Nastasi de Lleida reobrirà dilluns com a Hotel-Salut per acollir persones que hagin estat en contacte amb positius.

Vergés ha descartat que Catalunya torni al model de fases tot i que ha dit que es prendran les mesures necessàries per controlar els possibles brots de coronavirus que puguin aparèixer.

tracking