SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Detingut el conductor que va causar una col·lisió múltiple a Lleida

Va quadruplicar la taxa d'alcohol i va envair el sentit contrari || Al pont de Príncep de Viana, amb dos dones ferides

L’accident es va produir divendres cap a les 19.30 hores al pont de Príncep de Viana.

L’accident es va produir divendres cap a les 19.30 hores al pont de Príncep de Viana.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir el conductor que divendres a la tarda va causar una col·lisió múltiple al pont de Príncep de Viana en què dos dones van resultar ferides i un nadó també va ser evacuat per prevenció (vegeu SEGRE d’ahir). L’home va quadruplicar la taxa d’alcoholèmia al marcar un resultat d’1,0 mg/l en un xoc que es va produir perquè va envair el sentit contrari, segons van informar fonts solvents. Va ser arrestat com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat en el trànsit, per conducció temerària agreujat per lesions i conducció sota els efectes de l’alcohol. L’arrestat és veí de Barcelona de 30 anys. La Guàrdia Urbana, una vegada va finalitzar l’atestat del sinistre, el va traslladar ahir a la comissaria dels Mossos d’Esquadra perquè passi presumiblement avui a disposició judicial.

En l’accident es van veure implicats cinc vehicles. El sinistre es va produir quan el turisme que conduïa el detingut, que circulava cap al barri de Cappont, va envair el sentit contrari i va impactar frontalment contra un turisme que anava en direcció a la plaça Europa. Tres cotxes més que anaven en aquesta mateixa direcció van impactar per encalç. Dos dones de 20 i 49 anys van ser evacuades a l’hospital Arnau de Vilanova amb ferides de caràcter lleu i menys greu, segons el SEM. A més, també van traslladar preventivament un nadó.

Acusat d’un delicte de conducció temerària, altres xòfers li van recriminar la seua conducta

L’accident va obligar a tallar el trànsit en tots dos sentits. Pel que sembla, l’arrestat anava conduint temeràriament i a molta velocitat minuts abans de l’accident per la zona de la plaça Europa i altres conductors li havien recriminat aquesta conducta.

Divendres a la tarda també es va registrar un altre aparatós accident a la capital del Segrià. Un camió va bolcar a la rotonda de l’Ll-11 que enllaça amb l’N-230 i la C-13.

tracking